e-Twinning ILC

e-Twinning ILC

05.03.2024 140

Okulumuz öğretmenlerinden Tuğçe YILDIZ ALP, İzmir İl MEM bünyesince düzenlenen e - Twinning Hackathon Programı kapsamında düzenlenen proje yaratım etkinliğine katılmış ve dahil olduğu grupta yaratılan proje etkinlik birincisi olmuştur. Projenin kurucu yürütücülüğünü yapan öğretmenimiz Tuğçe YILDIZ ALP, proje kapsamında okulumuzun çeşitli öğrencileriyle çalışmaktadır. 

 

Ocak ayı itibariyle etkinliklerine başlayan ‘ILC: INNOVATİVE Learning Centre’ adlı e-Twinning projesi  Aralık ayında yaratılmış olup Turkey(10), Romania(5), Republic of Moldova(3), Serbia(3), Portugal(2), Italy(1), Bulgaria(1), Bosnia and Herzegovina(1), Albania(1) olmak üzere 27 ortaklı bir projedir.    

 12-03-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projenin genel hedefleri : Öğrencilerin ilgi, beceri ve yaratıcılıklarının geliştirilmesi ile okula karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamaktır. 

 

Projenin özel hedefleri : öğrencilerin yenilikçi öğrenme yöntemleri ile ileri düzey eğitim araçları kullanarak ilgi, beceri ve yaratıcılıklarının geliştirilmesi, yaratıcılıklarının geliştirilmesi, kendini ifade edebilme becerilerinin geliştirilmesi gibi 21.yy. becerilerinin kazandırılarak okula karşı olumlu tutum geliştirmelerini sağlamaktır. 

 

 

12-03-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocak ayında izin belgelerinin alınması, öğrencilerin ESEP sistemine kaydedilmesiyle, proje tanıtım etkinlikleri yapılmıştır.   

 

12-03-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şubat ayında e-Safety day kapsamında bilgilendirme çalışması olarak okulumuzda pano düzenlenmiştir. 

 

12-03-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mart ayında Türk ve Yabancı ortaklarımızın öğrencilerinin tanışıp etkileşim kuracakları bir toplantı gerçekleşecektir. 

 

12-03-2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mart ayı etkinliklerinden olan logo oluşturma kapsamında öğrencilerimiz birbirinden güzel logolar yapmış, bu logolarla düzenlenen ankette içlerinden birinci seçilmiştir. 

 

12-03-2024

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mart ayında gerçekleştirdiğimiz öğrenci tanışma etkinliğinde öğrencilerimiz yerli ve yabancı proje ortaklarımızla fikir alışverişi yapma imkanı buldular.

 

12-03-2024