İzmir Bilim Olimpiyatları

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İzmir Bilim Olimpiyatları (İZBO) Yarışması bu yıl dördüncü kez gerçekleştirildi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, 30 Nisan Pazar günü başarıyla tamamlanan yarışma öncesinde öğrencilerle bir araya gelerek başarı dileğinde bulundu. Bornova Anadolu Lisesi'nde iki oturum şeklinde gerçekleşen yarışmaya; ilkokul, matematik, fen bilimleri ve bilgisayar alanlarından olmak üzere toplam 2695 öğrenci katıldı.

Egekent 2 Ortaokulu 7/E sınıfı öğrencilerimizden

Damla Selen KAPKİ ,

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Nimet BİÇER 'in rehberliğinde İzmir Bilim Olimpiyatları

Fen Bilimleri 7.sınıf düzeyinde   2.olarak ' Gümüş Madalya' almaya hak kazanmıştır. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 'nün planlayacağı Ödül Töreninde öğrencimiz madalyasını alacaktır.

19 Mayıs Atatürk 'ü Anma ve Gençlik -Spor Bayramı

Egekent 2 Ortaokulu olarak

Damla Selen KAPKİ 'yi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

19.05.2023 131

19-05-202319-05-202319-05-2023