Hız Stem Projemiz

Bir Etwinning projemiz daha başladı."HIZ STEM" isimli projemizde STEAM yöntemiyle sürat konusyla ilgili öğrencilerde daha etkin bir hale getirilmesi planlanmaktadır.Öğrenciler süratle ilgili Fen,matematik,teknoloji,mühendislik sanat ve dil becerileri,analitik düşünme becerileri ve daha pek çok 21.Yy becerisi geliştirilecek.

31.12.2021 367

Projemizde STEAM yöntemiyle sürat konusuyla ilgili öğrencilerde daha etkin bir hale getirilmesi planlanmaktadır.Öğrenciler süratle ilgili Fen, matematik,teknoloji,mühendislik sanat ve dil becerilerini bir arada kullanacaktır.Öğrencilerimizde sürat ile ilgili problem çözme becerileri,analitik düşünme becerileri, bilimsel süreç becerileri ve daha pek çok 21. Yy becerisi geliştirilecek.Bu proje 6. Sınıf Fen Bilimleri dersinde yer alan Sürat kazanımları günlük hayatla entegre edilerek bilimin ve teknolojinin hayatın bir parçası olduğu hakkında öğrencilerde farkındalık yaratılacaktır.Öğrenciler süratı deneylerle eğlenerek kavrayacak, kendi tasarladıkları araçlarla süratín arttırılması üzerine bir mühendis ve tasarımcı gözüyle çözümler üretecekler.Projemiz sayesinde Steam alanındaki pek çok yeni kariyer mesleklerini de keşfetmiş ve deneyimlemiş olacaklar.Özetle sürat konusu üzerinden öğrencilerimizin gelişen ve yenilenen dünyaya ayak uydurmak adına yardımcı olmaya çalışacağız.